martes, 28 de agosto de 2007

Festes majors del Passatge del Roser 2007

En nom de la comissió de les festes del carrer, voldríem agrair en primer lloc, a Alfons i Carolina, perquè ens han aguantat entra’n i surtin de casa seva, deixant els serveis a la gent i fen moltes coses més.
En segon lloc a tots els pares i amics que ens han ajudat a fer tot allò que nosaltres no podem fer. També cal agrair al “Bar 21” i a “Springflix” que ens van deixar taules, cadires, una nevera i una barra, a la llibreria Mestres, Fauquer, la Floristeria del carrer Sant Jordi, al banc, a Retocs, a 3M10 per facilitar-nos objectes o “arreglant” els preu. I per acabar donem les gràcies a ràdio Flix per fer-nos publicitat i convidar-nos a parlar sobre les festes i a l’Ajuntament per donar-nos el permís i alguns objectes més. Moltes gràcies.
I ara un resum dels dies:

1r dia:
Tot va començar vora les 10, 6 membres de la comissió vam anar a parlar per la ràdio, explicant-ho tot una mica. Però la festa va començar a les 6 de la tarda, en la primera cercavila, i desprès la proclamació de les pubilles 2007. Elles són: Irene Blanch, Laia Ferrús, Andrea Comas i Irene Sabaté. Tot seguit el tradicional pregó a càrrec d’Alfons
Guiu Mestres. El pregó va tractar de la seva infància i com era abans el Passatge del Roser on ha viscut molts anys. A les 7:00 es va fer el Bingo, però com que estava plovent és va posposar. I a la nit, un concert a càrrec de l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Flix, on és va notar la millora i progressió de l’any passat.

2n dia:
Duran tot el dia es va fer esport.
Al matí, vam fer ciclisme i atletisme. A la tarda un Torneig de Futbol pels nens que tenen entre 10 i 14 anys. Mentre els grans jugaven al poliesportiu els petits tenien un parc infantil en el qual hi havia: mini futbol, mini hoquei i mini bàsquet al Passatge del Roser. I a la nit, el plat fort del dia, exhibició i classes de batuka a càrrec de Dansa Laura.

3r dia:
Al matí els pares i mares de les pubilles van organitzar un esmorzar per a tothom a la plaça del carrer Montserrat, desprès vam fer una gimcana pel poble de Flix per totes les edats.
A la tarda concurs de Sing Star pels nens més grans de 10 anys, i pels nens petits Tallers de Manualitats. Ens va ploure tota la tarda i vam tindre que plegar el Sing Star, els tallers els vam posar a coberta (dins del garatge). Per acabar el dia, més pluja, tot i això va parar prop de les 11 de la nit i vam fer cine a la fresca, vam veure la pel·lícula “Noche en el museo”.

4rt dia:
Al matí trobada de gegantons on hi van participar els gegantons de Pere Peña, Albert Català, Roger Alba i Enric Blanch. A la tarda es va fer: Sing Star, Birles,Curses de pedres, globada i tupins, i per acabar la tarda bingo i entrega de premis.
A la nit, “focs d’artifici” i diables amb la Júlia Caballé.
Per donar fi a les sisenes festes del carrer vam fer ball de nit.


La comissió.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Molt bé Pau!!

Me n'alegro de que t'hagin anat tan bé. Ara a descansar de les festes i acabar de cremar els últims dies de vacanses i a l'estiu vinent més festes... no??

Ja ho veurem. Venga xeic una abraçada

Arnau